Returpolitik

Du kan returnere en vare i dens originale stand gratis og anmod om en refusion inden for 28 dage efter modtagelse af varen. Vi refunderer dig fuldt ud til din oprindelige betalingsmetode inden for 14 hverdage efter, at vi har modtaget og behandlet den returnerede vare.

 

 


Hvordan kan jeg returnere en vare? 

Klik venligst HER 
- Har du ordrenummer klar (#XXXX) 
- Vælg årsag (beskadiget - anden)
- Penge vil blive returneret inden for to uger

Returprocessen:

• Pak de uønskede varer sikkert 

• Download og udskriv forsendelsesetiket

• Sæt etiketten på pakken

• Aflever pakken i en GLS pakkeshop

 

Tilbagebetale

Vi giver dig besked, når vi har modtaget og inspiceret din returnering, for at fortælle dig, om refusionen blev godkendt eller ej. Hvis godkendt, vil du automatisk blive refunderet på din oprindelige betalingsmetode. Husk, at det kan tage noget tid for din bank eller dit kreditkortselskab at behandle og bogføre refusionen.

 

Efter returperioden?

Vi accepterer ikke returnering af uønskede varer efter ovenstående returperiode. Hvis du alligevel forsøger at returnere, skal vi muligvis sende den tilbage til din standardleveringsadresse og bede dig om at dække leveringsomkostningerne.

 

Vil du bytte en vare?

Desværre tilbyder vi ikke en bytteservice. Ønsker du en anden størrelse eller farve, kan du returnere varen og få pengene tilbage og bestille den igen i den ønskede farve eller størrelse.

 

Original stand

Hygiejne og vores kunders sikkerhed er super vigtigt, så cykelhjelme kan ikke returneres for refusion. Det er selvfølgelig okay at prøve en vare på, ligesom du ville gøre i en butik, men lad være med at bruge den.

 

Ansvar

Returvarer er dit ansvar, indtil de når frem til os, så sørg for at de er pakket ordentligt ind og ikke kan blive beskadiget undervejs.

  

Hvad gør jeg, hvis jeg har modtaget den forkerte vare?

Hvis du modtager en vare, som du ikke har bestilt, bedes du sende den tilbage til os, så refunderer vi dig hurtigst muligt, når den er nået frem til vores lager.